miercuri, 7 octombrie 2009

Ce Făt Frumos mi se potriveşte?


Făt Frumos cu Stea in Frunte:))



Printul care iti va fura inima e perfect in ochii tuturor. E genul de barbat care acapareaza toate privirile cand intra intr-o incapere, cel despre care vorbeste toata lumea, cel ravnit de mame pentru fiicele lor. Te va atrage pentru ca, in viziune ta, barbatul ideal e unul bine educat, sofisticat, atragator si de preferinta cu un un cont mare in banca (sau pur si simplu el detine banca). E cuceritor, increzator in fortele proprii iar fiecare gest al lui e gandit sa te faca sa te simti ca “frumoasa balului”. Alaturi de el simti ca poti cuceri lumea.

Barbatul ideal te considera o regina si se poarta cu tine ca atare. Chiar daca e invatat sa dea ordine si sa i se indeplineasca fiecare dorinta, asta se schimba cand e cu tine. Ce mai, cade in genunchi in fata ta in incercarea de a-ti obtine aprobarea!

Printre caracteristicile care te atrag la el sunt perseverenta, dedicatie si etica muncii; iar ambitia de care da dovada in tot ceea ce face e impresionanta. Acestea te-au convins ca barbatul de langa tine va reusi in viata iar tu vei fi alaturi de el sa il sustii. La prima vedere ar parea ca te preocupa putin prea mult starea financiara a printului tau, insa in realitate iti doresti ca impreuna cu jumatatea ta sa formati un cuplu care sa se dovedeasca a fi o adevarata forta sociala pe scena actuala.
(Scuzaţi lipsa diacriticelor, dar asa a fost rezultatul testului)

Eu sunt puţin derutată, voi ce spuneţi?

6 comentarii:

Grațiela spunea...

Si tu esti abonata la Kudika? :))

Grațiela spunea...

Uite si la mine...

Rezultatele testului:



Cenusareasa si printul ei



Tu, draga mea, iti doresti sa fii salvata si protejata asa ca printisorul tau e un amalgam de bunatate, forta si multa, multa afectiune. Fat-Frumosul viselor tale se aseamana cu Printul Cenusaresei. Te astepti ca el sa fie sprijinul tau pe timp de furtuna, iar iubirea lui sa functioneze ca centura de siguranta pentru experientele zilnice. Asta nu inseamna ca nu esti in stare sa te descurci prin fortele proprii, ci doar ca esti o romantica incurabila.

Portretul printului tau se aproprie de definitia clasica a unui print de basm. E puternic, curajos, sensibil si foarte galant. Iti intelege toate nevoile si e dispus sa treaca prin foc si sabie pentru a te face fericita.

Fiind un gentleman pana in adancul sufletului nu te va lasa niciodata sa mergi noaptea singura pe strada, sa ingheti de frig in rochie de seara sau sa il astepti pentru vreo intalnire. Ba mai mult decat atat, fiind un pic de moda veche, poti fi sigura ca te va lua de acasa pentru fiecare intalnire. Asta pentru ca, prin tot ceea ce face incearca sa te protejeze, chiar daca nici el nu stie prea bine care e amenintarea.

Grațiela spunea...

E exact descrierea barbatului ideal :))... m-a nimerit perfect :D :))... Si asa e, vreau sa fiu protejata pana la exagerare desi ma pot descurca si singura... romantica incurabila :"> :X

Andi spunea...

Dupa cum te cunosc eu ...ti se cam potriveste :))... unde ai facut testu`? ca vreau sa`l fac si eu:))...vreau sa`mi vad si eu femeia ideala:))...>:D<

Evelyn spunea...

La tine e ca`n povesti=))


Da, sunt abonata:)

Lucifer spunea...

da la cum sunt majoritatea fetelor din ziua de azi, nu cred ca au rabdare sa stea langa un baiat pana se realizeaza. cu toate ca le place de respectivul si se simt atrase, daca nu e putere financiara nu e nimic..