miercuri, 31 decembrie 2008


Happy New Year!`

marți, 30 decembrie 2008

miercuri, 17 decembrie 2008

Incă o dată

Şi ţi-am greşit din nou. Aş vrea să cred că te doare, că suferi că iţi pasă...aş vrea o lacrimă să verşi petru mine, una, una singură. Dar nu, căci nu sunt nimic, sau poate doar un nume pe o listă lungă a celor care te-au iubit.
Ştii, te-am visat... Zâmbeai, imi zâmbeai mie ca atunci la acel cinci ianuarie. Îţi aminteşti şi tu?
Am plâns...Ia-mă inapoi, căci nu am incetat nici o clipa să fiu a ta, iar tu ai fost mereu in mine, in sufletul meu obosit. Şi mă intreb: oare ai iubit vreodată? Ai simtit că-ţi bate inima de frică si de fericire când o vezi pe Ea? Eu da... Te-am iubit pe tine...te-am iubit ca pe o zi de toamnă. Ţi-am spus că e anotimpul meu preferat, dar plâng mereu când plouă căci imi apari in gând, la fel, la fel ca întotdeauna. Şi mă mai mint că ai fost al meu, dar tu nu aparţii nimănui: eşti doar al tău si totul al tău este; al tău e cerul meu de vise, al tău e zâmbetul meu fericit cu tot cu buzele-mi ude şi poate pieptul meu va fii, a ta sunt eu!
Şi te implor să mă vrei si te implor să ierţi minciuni ce nu au fost ale mele, să ierţi gânduri străine!
Nu-mi doresc decât să-mi dai inapoi visul nostru. Sau mai bine zis, visul meu?

joi, 11 decembrie 2008

Noi

De mult mă lupt cu tainicul mister, deci nu mă intreba nimic in toamna asta. Aş vrea mai departe, mai departe, pe drumul lung şi vechi să ne regăsim, să fim ce am fost inainte, să fim din nou unul. Nu realizez când ne-am piedut pe noi, când a pierit setea mea de tine... Amintirea buzelor tale mă lasă rece şi ploaia imi bate in geam iar si iar...Nu am mai plâns demult cu lacrimi adevărate (copacii fac asta pentru mine).Îmi pare că a trecut un an de ieri şi că azi e departe de mâine;cât timp s-a scurs fără noi, prin noi? Spune-mi, mai ştii să mă ceri? Dar oare...mai vrei să mă ai?

Târfa

Târfă

Pentru că mirosul tău zace in aşternuturi ieftine
Şi si lasat contur de buze obosite pe atâtea gulere
Zâmbeşti schimonosită de durerea plăcerii
Orgasmul suferinţelor e aproape de implinire
Plângi, implori in gând, gemi
Te vinzi iar printre lacrimi sărate şi remuşcări
Vezi doi ochi satisfăcuţi de perversitate
O mână gălbuie si două bancnote mototolite pe noptieră
Iţi mai aminteşti prima dată?
Dar taci şi inghiţi in sec
Ţipă
Tarfă!